Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2009

Mεταλυκειακές σπουδές σε επαγγελματικές σχολές


(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ Ρ/Σ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ:

Μεταλυκειακές σπουδές

σε επαγγελματικές σχολές

Oι δυνατότητες για επαγγελματική αποκατάσταση που προσφέρουν οι δημόσιες και ιδιωτικές (εκτός μηχανογραφικού δελτίου ΑΕΙ – ΤΕΙ) σχολές μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και κατάρτισης (με ειδική - εκτενή αναφορά στα τμήματα εκκλησιαστικής κατεύθυνσης, όπως π.χ. στα εκκλησιαστικά ΙΕΚ), είναι το θέμα της αυριανής εκπομπής «Θεολογία και Κοινωνία», η οποία μεταδίδεται από το Ρ/Σ της Ι. Μητρόπολης Λάρισας (96,3 FM) κάθε Παρασκευή στις 6 μ.μ.

* Καλεσμένος στο studio της εκκλησιαστικής ραδιοφωνίας για τη σχετική συζήτηση με τον δημοσιογράφο - θεολόγο κ. Χάρη Ανδρεόπουλο είναι ο κ. Ιωάννης Παπατόλιας, θεολόγος, υπεύθυνος Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο ΚΕΣΥΠ της Δ/νσης Β’/θμιας εκπαίδευσης Ν. Λάρισας.

(Η εκπομπή μεταδίδεται και μέσω της ιστοσελίδας της Ιεράς Μητρόπολης http://www.imlarisis.gr/live.php , που σημαίνει ότι ακούγεται, μέσω του διαδικτύου, σ' όλη την Ελλάδα. Οι ακροατές μπορούν να καταθέτουν τις τυχόν απορίες, τα ερωτήματα και τις απόψεις τους, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, στο τηλ. 2410 - 624926)

Δεν υπάρχουν σχόλια: