Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009

Στο νέο "Μανιφέστο": "Χριστιανοί και Πολιτική"


ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ":

"ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ"

Κυκλοφόρησε το νέο διπλό τεύχος του περιοδικού "Μανιφέστο" με εκτενές αφιέρωμα "Χριστιανοί και Πολιτική" (A. Aργυρόπουλος, Θ. Κουρταλίδης, Β. Κρομμύδας, μοναχός Μωϋσής ο αγιορείτης, Θ. Ν. Παπαθανασίου, Στ. Παπαθεμελής), το οποίο κοσμούν έργα του Cerezo Barredo.

Πέρα από τις μόνιμες στήλες στο νέο τεύχος του περιοδικού φιλοξενείται μια ενδιαφέρουσα συνομιλία του Χρήστου Γιανναρά με τον Δ. Κοσμόπουλο για το Αίνιγμα του κακού, η παρουσίαση του Αντρέ Μπαζέν από τον Κων. Μπλάθρα και μια ανάλυση του Φ. Μαλκίδη για τους Πομάκους της ελληνικής Θράκης. Στο τεύχος περιλαμβάνονται ακόμη κείμενα για τα πρόσφατα γεγονότα, το μεταναστευτικό, τα αξιανάγνωστα βιβλία του 2008 κ.ά.

* Για ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας παραμένει ενεργό το προηγούμενο blog του περιοδικού http://manifestogrecia.blogspot.com/
Διαβάστε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη του Χρ. Γιανναρά http://manifestogrecia.blogspot.com/2009/02/blog-post_19.html
Το νέο blog του Μανιφέστο εδω: http://grmanifesto.wordpress.com/

Το περιοδικό διανέμεται σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία σε όλη την Ελλάδα από τις εκδόσεις Αρμός: Μαυροκορδάτου11, Αθήνα (210 3304196) & Πρασακάκη 5, Θεσσαλονίκη (2310 220992), την εταιρία διανομής ΑΠΟΛΛΩΝ Α.Ε. (210 5787677), το πρακτορείο βιβλίου "ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ" και από τα βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου (υπάρχει και στη Λάρισα).


Δεν υπάρχουν σχόλια: